PALVELUT

Käännökset

Tarjoamme käännöspalveluita muun muassa seuraavissa kielissä: suomi, englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja, italia ja tsekki.

Autamme asiakkaitamme niin pienissä kuin suurissakin käännösongelmissa. Ammattitaitoisten kääntäjiemme käsissä kääntyvät erilaiset yleistekstit (artikkelit, tiedotteet, sähköpostiviestit, kirjeet jne.), luovuutta vaativat markkinointitekstit (esitteet, mainokset, asiakaskirjeet, tuotekuvastot, verkkosivut jne.) sekä tekniset materiaalit (käsikirjat, oppaat, käyttöohjeet jne.).

Lisäksi käännämme myös mm. seuraavien erikoisalojen tekstejä: jalkine- ja vaatetusala, kosmetiikka, tekniikka ja autoilu, kauppa ja talous, sosiaali- ja terveysala, psykologia, koulutus sekä kulttuuri ja matkailu.

Kysy myös muista kielistä ja erikoisaloista!

>> PYYDÄ TARJOUS

Oikoluku ja kielentarkistus

Tarjoamme oikolukua ja kielentarkistusta suomen kielellä. Voit tilata joko nopeamman ja kevyemmän oikoluvun tai perinpohjaisemman kielentarkistuksen.

Oikoluvussa hiotaan tekstin kirjoitusasu eli tarkistetaan mm. oikeinkirjoitus, yhdyssanat ja välimerkit. Oikoluemme opinnäytetyöt, esitteet, raportit, kirjeet, tiedotteet, käyttöohjeet, verkkosivut jne.

Kielentarkistuksessa puututaan laajemmin kieliasuun ja käydään läpi sanavalinnat, tyyli sekä muut tekijät, jotka muodostavat hyvän kielellisen ja stilistisen kokonaisuuden.

Voit tarkistuttaa meillä myös muiden tekemät käännökset. Tarvitsemme silloin sekä lähdetekstin että käännöksen. Oikoluvun lisäksi tarkistamme, että käännöksestä ei ole jäänyt pois mitään oleellista.

Kysy myös käännösten validoinnista natiivilla!

>> PYYDÄ TARJOUS

Advertisement